dissabte, 8 de desembre del 2012

Snapseed, la millor aplicació de retoc fotogràfic per a sistemes tàctils

Arriba a Android Snapseed, la millor aplicació fotogràfica portatil del 2012 segons els prestigiosos premis TIPA (Technical Image Press Association).
L'empresa creadora Nik Software, amb una llarga trajectòria a dins el món del retoc fotogràfic, és una de les més importants creadores de filtres per a Photoshop. A més també seu és el programari per a edició
fotogràfica Capture NX.

Potser quan engegueu l'aplicació, el primer pensament serà "una altra aplicació de filtres :(", però així com aneu provant les diferents opcions de retoc us n'adonareu que Snapseed, sense ser un programa de retoc a l'estil de GIMP o Photoshop, si que és sense cap dubte el programa més potent que hi ha a dia d'avui per al retoc fotogràfic dins el món Android i el que encara és més important, és de molt el millor adaptat a les pantalles tàctils.

Totes les accions es fan lliscant el dit per la pantalla en diferents direccions, un sistema que al principi trobareu estrany però al cap de 3 minuts us semblarà extremadament fàcil. A més l'aplicació executa els retocs amb una suavitat i una rapidesa difícils de creure.

Tot i que a dia d'avui l'aplicació no és disponible en català, la seva compra per part de Google aquest passat setembre fa pensar que d'aquí a poc temps puguem gaudir-lo en l'idioma den Llull com passa amb la gran majoria d'aplicacions de Google.
L'aplicació és gratuïta, podeu descarregar Snapseed al Google Play.

A continuació podeu veure l'evolució d'una imatge aplicant els diferents retocs de l'aplicació.
 

















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada