dimarts, 18 de desembre del 2012

Una regidora del PP tracta als mestres i professors, de vividors i adoctrinadors

La regidora del Partido Popular de Valldemossa Ana Redondo Lores, ha assegurat que l'avantprojecte de símbols s'està elaborant per prohibir les llaçades als centres escolar de les Illes.
La regidora popular Ana Redondo Lores

Això ho va fer durant el plenari municipal celebrat a la localitat, el passat dia 10 de desembre.
La regidora tracta un cop i l'altra al cos educatiu de polititzar als alumnes, d'anar en
contra del Partido Popular quan se'ls hi acaba el "chollo", de desprestigiar l'eduació i d'adoctrinar els alumnes.
Aquesta regidora continua d'aquesta forma l'atac brutal que està rebent tant el cos docent, com l'educació en general (cal recordar que encara es deuen partides pressupostàries de fa més d'un any a la majoria de centres educatius).
Podeu escoltar la intervenció de la regidora del PP a continuació.

4 comentaris:

  1. Vaja una truja asquerosa que estàs feta. Supòs que tot això ho fas per aconseguir un càrrec devers Ciutat perquè a Valldemossa ja no hi ha ningú que vulgui saber res de tu. Ni les prostitutes tenen tan poca dignitat.

    ResponElimina
  2. Aquesta senyora sembla una senyora bastant fotuda tant del capet com de l'ètica

    ResponElimina
  3. A aquesta, i a molts d'altres instal·lats en el govern corrupte i cínic del PP, el que els agradaria de veritat seria ressuscitar la dictadura. Així ningú no gosaria criticar les seves mesures, les seves actituds feixistes i prepotents.

    ResponElimina
  4. als alumnes li estan ensenyant el que ells bolen que creguin, i aquesta señora te tota la rao pero la majoria de persones no ho poden beure ja que nomes escolten el que bolen. Baja subnormal el estudiant aquest... sguramen has tenngut una merda vida i te han marginat i com dius a la senyora nigu t'ha bolgut pero aixo no es motiu per ficarte amb altres aixi que calla marginat

    ResponElimina