dimarts, 28 d’agost del 2012

Cosso 2012: El poble de Felanitx gira l'esquena als seus governants.

Els integrants de la penya del Cosso de Felanitx que com cada any aguantaven el pal·li a l'espera del pas de les autoritats i el rector, enguany han girat literalment l'esquena a tots els integrants del Partido Popular (no ha passat igual amb l'exrector Llorenç Lladó que ha passat a becoll de la gent).
Amb un excessiu desplegament policial que a més ha deixat la plaça plena de tanques de ferro, la festa s'ha desenvolupat sense cap classe de complicació, demostrant així que els qui la contaminaren l'any
passat foren els qui enguany han rebut el despreci de la gent que els ha rebut amb crits de "lladres" i "corruptes".
Cal recordar que l'any passat els integrants del Partido Popular de Felanitx i la Policia local enviaren un expedient a la fiscalia en contra d'unes persones, que a més hagueren de sofrir que dos policies locals els ruixassin amb esprais lacrimògens a ells i a la resta de la gent que es trobava allà, fins i tot infants.











3 comentaris:

  1. Fantàstic! Passen els cavallets i la gent aplaudeix, passen els gegants i la gent contenta, passen els del PP i els policies i la gent els escarneix i els gira l'esquena! Molt bé Felanitx! Sana enveja!

    ResponElimina
  2. Molt bé!!!
    Mem si aquesta guarda de gallets que tenim per "governants" se´n donen compte de que no poden fer tot lo que els hi passa per ses bolles! Revolució!
    Sa quica ha dit arruix als galls!!

    ResponElimina