diumenge, 18 de novembre del 2012

Els testicles del Conseller Delgado

Avui diumenge al seu article al diari Ultima Hora, Pep Matas ha publicat unes fotos de l'actual Conseller de Turisme de les Illes Balears Carlos Delgado a on se'l pot veure a una cacera de cérvols.
La polèmica foto. Extreta del diari Ultima Hora.

Res passaria, ja que la caça d'aquest animal és legal, si no fos perquè a una de les
dues fotos el Conseller hi apareix amb els testicles d'un dels cérvols a damunt el cap i  el rostre ple de sang que li regalima cap abaix.
Per la informació que dona el periodista a l'article, aquesta cacera hauria tingut lloc a la primavera de 2011, quan Delgado encara era batlle de Calvià.

L'animal, després de donar-li mort. Extreta del diari Ultima Hora.
Com s'esmenta al mateix article, l'acció reproduïda  a la foto, forma part d'una mena de ritual de iniciació que es fa als caçadors novells quan cacen la seva primera peça. Així i tot no pareix del tot ètic que una persona, i molt manco si es tracta d'un personatge que com a polític hauria de donar exemple, faci aquest tipus d'extravagàncies.

Actualitzat: a l'entrevista que li feren l'endemà de la noticia, a IB3 al programa 50 minuts, Joan Frontera li demanà si tenia res a dir al voltant d'aquestes fotografies. El calvianer contestà que li agradava la caça i que es tractava d'un tema privat.

Entre la poca incisió del periodista a l'hora de fer les preguntes i el poc sentiment del culpa del conseller, tot va quedar en no res, fins i tot hi va haver qui reia de la situació, com la presentadora de "El Faristol" a IB3 Ràdio Ángela Seguí.

5 comentaris:

  1. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Quina vergonya i quin imatge més llastimosa que donam els illencs de cara a l'exterior. No m'estranya que a Europa diguin que Àfrica comença als Pirineus.

    ResponElimina
  3. El fet que sigui conseller de turisme aka conserller d'hotels li dóna a l'acció un to tragicòmic.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Les fotografies ja han arribat a diverses pàgines estrangeres, en pocs dies podrien arribar fins i tot a les portades dels diaris. Quin desastre, s'ha de ser carallot http://tecnacio.blogspot.com.es/2012/11/es-multipliquen-la-xarxa-diverses.html

      Elimina