dissabte, 18 de gener del 2014

IB3 no penjarà a "IB3 a la carta" la pujada del Pi de Ternelles

IB3 fa de cada dia més palesa la seva addicció al Partido Popular i enguany no ha penjat (com venia fent cada any) la pujada a "u Pi" de Pollença.


De fet, ha carregat a IB3 a la carta una successió de vídeos que contenen les beneïdes de Muro i el camí del
Pi de Ternelles fins just abans d'arribar al seu destí.  Aquest darrer vídeo es troba marcat amb un 7/7 fet que confirma que no es penjarà d'altra vídeo d'aquest esdeveniment.

Els motius semblen clars: En Joan Miquel Seguí, el jove que feu ahir el cim del pi plantat a la plaça vella de Pollença, ho va fer amb una camiseta de la Plataforma Crida en defensa de l'educació.

Pel comportament del personal de IB3 es notà de seguida que la presència d'aquella vestimenta no era benvinguda i feren tot el possible per evitar mostrar la part davantera de la camiseta a s'hi pot veure el símbol de l'embut i la llegenda "Crida! per una educació pública i de qualitat".

Tant la filmació dels paperins des de la zona inferior de la soca (enlloc de l'escalador en fer el cim), com el fet que per primera vegada no s'entrevistà al rescatador del gall que es troba enfilat a dalt del pi, completaren un comportament del tot denigrant per part dels treballadors, que en cap cas poden ser anomenats professionals.

Actualització (compartida als perfils de les xarxes):

IB3 enguany no carregarà a la seva web el vídeo de la pujada a U Pi de Ternelles pel fet de que en Joan Miquel seguí vestia una camiseta verda de la plataforma crida. Tan sols hi podreu veure aquest vídeo que es just anterior a la pujada i a on queda palesa la poca gràcia que els hi fan aquestes vestimentes.
-Presentadora: Què passa amb aquest al·lot?
-Reporter: Duu una camiseta verda
-Presentadora: Ah, idò, clar, mamballetes... però no ha fet res amb so pi, a noltros el que ens preocupa és el pi ara.

Aquest és el nivell actual de IB3.

14 comentaris:

  1. Bones!
    Vos copii el que dien dos colegues d'IB3
    "Jo la he vist sencera avui. Igual es que deuen tenir a una persona fent tota la web i els contiguts pujen quan pujen."
    "He llegit s'article. En Joan Martorell, que és un professional com toca, va fer tot el possible i més per entrevistar-lo. El problema és que en Joan Miquel Seguí estava completament fus i no podia ni xerrar, li faltava s'alè. Tot açò és va veure clarament en directe i als informatius. Me semblen bé ses crítiques quan són justes.però si no, no. I aquesta no s'ajusta a la realitat."

    ResponElimina
    Respostes
    1. Home, no sé que esperen a penjar-la si ha han penjat coses d'ahir. No la penjaran i en cas que ho fessin ja seria fora de temps, de totes maneres ho dubt molt, ja han passat dos dies.

      Elimina
  2. Intrigante que justo falte eso por subir. Muy intrigante. Selección natural?

    ResponElimina
  3. Val que en Joan Miquel no poguès xerrar, però ... i enfocar la seva imatge ben clarament i comentar lo de la camiseta? La presentadora diu, moments abans, quan un jove mostra la seva a la càmera:
    Què passa amb aquest al·lot?
    Que du la camiseta verda.

    A més, encara que és vere que estaava rebentat, no va haver cap momentet posterior per unes paraules ?
    Ah, clar! Mambelletes. Però no ha fet res amb so pi
    A noltros el que mos interessa araa és el pi

    ResponElimina
  4. Val que en Joan Miquel no poguès xerrar, però ... i enfocar la seva imatge ben clarament i comentar lo de la camiseta? La presentadora diu, moments abans, quan un jove mostra la seva a la càmera:
    Què passa amb aquest al·lot?
    Que du la camiseta verda.
    Ah, clar! Mambelletes. Però no ha fet res amb so pi
    A noltros el que mos interessa araa és el pi
    A més, encara que és vere que estava rebentat, no va haver cap momentet posterior per unes paraules ?

    ResponElimina
  5. Jo vaig veure tota la pujada, i la veritat que en Joan Miquel estava tant rebentat al final, que li va donar una baixada de tensió i el seu pare hi va anar a agafar-lo i a endur-se'l de tanta multitud.
    Però jo vaig saber que duia la camiseta verda quan ja era a la tercera corda, ja que en cap altre moment l'havien enfocat amb la camiseta davant.

    ResponElimina
  6. Quina puta vergoÑa fer aixo en festes

    ResponElimina
  7. Els hi estau donant publicitat gratis. Les cadenes de televisió sobreviuen si tenen pasta i la pasta els hi donen les empreses que posen publicitat, que només en posen si la gent mira la cadena. Vosaltres estau enllaçant als seus vídeos, és a dir els hi estau donant pasta. El que hauríeu de fer és promoure un boicot.

    ResponElimina
  8. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
    Respostes
    1. els pollencins no feim l'article salat cap de fava.. ah i el video esta penjat.. no se si es error pero es el 8/8

      Elimina
    2. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

      Elimina
    3. tu ets coio.. jajja tontu diu.. i això no es català? noltros feim la "la" i la "u" si te penses q tots u q defensam la llengua som independentistes vas clar.. segur q som mes mallorquins q tu.. "anonim" pareix foraster

      Elimina
    4. Ben mallorquí sóc jo i no en tenc cap feina amb es homes des nord ;)

      Elimina