dissabte, 28 de desembre del 2013

Edició fotogràfica a Android (4): Aplicacions per a l'edició bàsica, mitjana i avançada

Si bé els anteriors escrits parlaven al voltant d'aplicacions per a realitzar accions específiques a damun la imatge, en aquest us recomanarem les tres millors aplicacions -des del nostre punt de vista- per a l'edició bàsica de les fotografies: modificar la brillanto, saturació, contrast... les que emprareu més d'un 90% de les ocasions.

Galeria d'Android
El fet que sigui l'aplicació per defecte, no l'hi ha de llevar protagonisme. És de molt la més ben adaptada al
sistema i la rapidesa que li atorga el fet de no haver d'obrir les imatges una per una no té preu.
Compta amb les eines de retoc i els filtres més utilitzats i serà el vostre editor la majoria de vegades.

Snapseed
Google va adquirir fa prop d'un any Nik Software, l'empresa propietària d'aquest editor. Poc temps va haver de passar perquè l'aplicació estigués disponible a Google Play. Per ser un editor avançat, compta amb una molt bona integració amb el sistema tàctil. Un dels seus millors efectes de retoc avançats, és el retoc per zones, amb el que podrem arreglar aquelles cares fosques a causa dels contrallums, per exemple. De moment no es troba traduït al català.

Photo editor
És una mescla entre els editors dels ordinadors i els del món tàctil. Prescindeix de filtres i demés per dedicar-se plenament a l'edició de nivells, corbes i demés. Agradarà als usuaris més avançats i amb més poca pressa. Aquest si que es troba traduït al català.


A part dels comentats, també en podeu provar d'altres com Picsay pro, Aviary, Handy Photo o d'altres. En aquest cas us hem comentat els tres que considerem que tenen la millor relació qualitat-usabilitat-preu per a l'edició fotogràfica a diferents nivells.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada