diumenge, 9 de desembre del 2012

Catalina del Olmo, regidora del Partido Popular de Sa Pobla amenaça a una infermera del PAC

Segons una noticia apareguda al diari DBalears, la regidora popular hauria amenaçat a la infermera després de que aquesta li demanés que abandonés el PAC, ja que a més d'anar-hi fora de l'horari establert, l'havien reclamada per a realitzar un servei a domicili a una senyora de 78 anys.
Després de les paraules de la infermera, la regidora popular es va negar a abandonar el PAC fins que posessin la mascareta al seu fill de i li va fer saber a la infermera que "soc regidora i parlaré amb el batlle i amb el coordinador del PAC" i que faria que "no tornés a treballar a les Balears".

Finalment la infermera, davant les amenaces de la regidora Poblera, accedí a posar la mascareta al seu fill, per després dirigir-se al domicili requerit.

La infermera confirmà al diari que ultimava dues denuncies: una contra la regidora i una altra contra la Guàrdia Civil, que s'hauria resistit a recollir la denúncia contra la regidora.
Catalina Olmo per la seva part i a instàncies del coordinador del PAC -segons ella- també denunciarà a la infermera per negar l'atenció al seu fill.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada