dijous, 6 de desembre del 2012

Bolets (MushTool). La febre dels bolets arriba a Android.

Bolets és de ben segur, una de les aplicacions més útils i més completes de les que podem trobar en català  a Google Play.
Es tracta d'una  excel·lent aplicació que esdevindrà gairebé imprescindible per als
més novell en l'art de "caçar bolets".





Després d'acceptar els termes i condicions de l'aplicació, accedireu a la pantalla principal des d'on podreu accedir a les diferents funcionalitats de l'aplicació.

 Buscar
Aquesta opció ens portarà a una altra pantalla a on podrem escollir entre dues opcions més: "N'he trobat un" i "Que pot ser".
Si premem "N'he trobat un" podrem fer una fotografia per  a guardar-la i fer-ne així una base de dades pròpia i també per compartir-la al Facebook o al Twitter (no estaria malament afegir-hi d'altres xarxes socials).
 En canvi si accedim a "Que pot ser" accedirem a una galeria de fotografies de bolets, per a que puguem identificar el nostre.

Els meus bolets
Aquí és a on aniran les fotografies que anem fent amb el nostre Android. Està dividida en dues vistes: Llistat i Mapa. En la primera veurem les fotos ordenades en forma de llistat i en la segona podrem veure-les ubicades a al mapa.

 Menjar
 Trobarem les opcions "Restaurants", que ens llistarà els restaurants més propers a nosaltres i "Receptes" que ens llistarà una sèrie d'enllaços a on hi podrem trobar receptes per cuinar bolets

Aprendre
Dividida també en dues seccions: "Joc" i "Fitxes dels bolets". 

En el joc haurem d'endevinar el nom de les diferents fotografies que ens aniran mostrant, d'entre les tres opcions que ens donaran. Podeu jugar-hi tant amb noms populars com amb noms científics.

 Pel que fa a l'opció fitxes dels bolets, se'ns apareixerà un llistat dels diferents bolets disponibles a la base de dades del programa, cadascun amb la seva definició corresponent i amb un símbol molt útil que ens indicarà si el bolet és mortal (una calavera vermella), si no és comestible per la seva toxicitat (un bolet vermell amb una creu negra al damunt), si és insípid (un bolet seriós), si és comestible (un bolet verd somrient) i si és tracta d'un bolet exquisit (un bolet somrient i amb un estel al cap).

 Podeu descarregar l'aplicació Bolets des de Google Play. L'aplicació és gratuïta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada