dissabte, 22 d’octubre del 2011

Equofeixistes

No és que esperés res d'especial del partit den López de Uralde, però em sobtava la bona acollida que havia tingut per part de Iniciativa, Compromís i PSM-Entesa-IV. Tenia la sensació que tan sols era un altre partit madrileny  com la resta ja que ni havia esmentat el Federalisme ni el dret a l'autodeterminació, ni el republicanisme... tot plegat un altre partit a la recerca de cadires aprofitant el mal moment que travessa el PSOE i Izquierda Unida (mal moment que s'han guanyat a pols per altra banda).                                                                                                                                                      

Doncs bé, ahir llegia a un bloc (és una còpia en la memòria cau, ja que eliminaren l'article) de les joventuts d'Equo que "Si queremos que este servicio básico sea de calidad hay que dar libertad de elección a los estudiantes y si, poniendo el caso de Cataluña, un estudiante quiere estudiar en castellano como primera lengua, ese derecho debe asegurársele" per després afegir que "La educación se convierte en una herramienta demagógica, donde el nacionalismo cobra      
excesiva importancia. Este último hecho lo podemos ver no sólo en País Vasco o Cataluña, sino también en Andalucía, donde entre otros aspectos, personajes históricos o las distintas hablas de la tierra tienen un espacio privilegiado en el programa educativo, que a mi entender es exagerado".                                                                          
Tot i que pel que es veu han eliminat l'article de opinió cercant a la xarxa hem trobat una enquesta que diversos internautes li feren a en Juan Lopez de Uralde a on deixa ben clara la seva posició contrària a la immersió lingüística "todo el mundo debe tener derecho a educar a sus hijos en aquella lengua que desee" . Aquí teniu l'enllaç i adjunt una imatge del text no sigui cosa que després eliminin el comentari i ens diguin mentiders.

Ni n''Aznar als seus millors anys


2 comentaris:

  1. Des d’INICIATIVAVERDS no estam a favor de la totalitat del document i estam radicalment en contra en lo referent a la llengua. Intentam esbrinar amb els companys de la Red EQUO Joven qui ha escrit l'article, per tal de que s’elimini aquest troç del text ja que com hem esmentat abans no compartim en absolut.

    Esperam que en les properes hores haguem solucionat aquest problema.

    Una salutació.
    PSD: Si voleu posar-vos en contacte amb nosaltres ho podeu fer enviant un correu a: info@iniciativaverds.org

    ResponElimina
  2. Només deixar clar que l'escrit va únicament dirigit a Equo i a cap altre partit. Tot i que han eliminat l'article de les joventuts, veient l'enquesta feta a en Lopez de Uralde hem decidit deixar l'article tal com estava.

    ResponElimina