dissabte, 15 d’octubre del 2011

L'orgull? dels illencs

Que l'orgull de la majoria dels illencs té  un preu molt baix o que directament no en tenen és ben sabut per tothom, de fet si els hi dius que ells o la seva cultura no serveix per a res encara voldran ser més amics teus. Per això hem arribat a on som. No n'hi ha prou que siguem la comunitat que més aporta i menys rep percentualment a l'estat, ni tampoc que de forma sistemàtica es retallin les àrees del govern que afecten  al nostre idioma o a la nostra educació -això de fet no és exclusiu de la dreta, ja que socialistes espanyols, verds i mallorquins ja ho feren la passada legislatura- mentre si que tenen doblers per fer obres sense cap sentit. Però sembla que els polítics estan capficats en tensar la corda, ara el Partido Popular presentarà de número 4 a les llistes del congrés dels diputats a na Isabel Borrego, regidora ni més ni manco de Pozuelo de Alarcon.
Isabel Borrego
Trescant un poc per la xarxa he arribat a la conclusió que a aquesta dona no la coneixen ni a ca seva (només he trobat la foto adjunta), per tant no la deuen haver triat per la seva gran tasca com a regidora, pel que sembla la seva carta de presentació és que és amiguíssima de na Maria Salom, que recordem és la caixera culpable tot i que prescrita del cas "Túnel de Sóller". Així doncs les coses sembla que no és per presentar la millor llista si no per col·locar els amics o perquè qualque membre del govern deu tenir terrenys devers Pozuelo i deu necessitar un parell de favors.
Au idò illencs ja sabeu qui heu de votar el 20-N ,perquè sé que ho fareu, perquè com més us escupen a la cara més els bravejau.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada