dimecres, 9 d’octubre del 2013

El PP es reuneix de forma clandestina a diferents pobles de Mallorca

El Partido Popular, fa durant aquests dies una serie de reunions d'amagat i sense cap tipus de publicitat a diferents pobles de Mallorca.
Reunió del PP a Sineu. Foto de Díngola Sineu
A la foto, podeu veure la imatge de la reunió d'avui mateix a Sineu amb la presumpta presència de la Consellera Camps.

Ahir tocà el torn a Sant Llorenç des Cardassar, a on es reuniren a un conegut
restaurant de la zona, també d'amagat, i presumptament amb la presència del secretari autonòmic d'educació Guillem Estarellas. també avui s'haurien reunit als pobles de Binissalem i Marratxí.


Pel que sembla, aquestes reunions tendrien com a objectiu preparar als seus regidors i militants per contrarestar les preguntes dels mitjans i de votants del partit no massa favorables al decret educatiu TIL.

Aquest adoctrinament es faria mitjançant l'entrega d'uns fulls, que aquest mitjà treia ahir a la llum, a on s'hi pot trobar tota la cantarella que els càrrecs i mitjans afins del PP estan repetint a mode de dogma durant aquestes setmanes.

Aquesta clandestinitat de les reunions contrasta amb els banys de masses que eren les reunions del PP abans de l'arribada de José Ramón Bauçà a la presidència del Govern Balear, i que fa palès el poc suport popular i la crispació que estan creant tant el president com els seus "consellers/es estrella" a la societat illenca.

1 comentari:

  1. I ahir la Consellera Camps i Maria Salom a Santa Maria, també d'amagat

    ResponElimina