divendres, 6 de gener del 2012

Ubuntu: Ajustar les finestres per a un Netbook

Si sou dels qui heu comprat un 'Netbook' haureu comprovat com a segons quins programes les finestres són més grosses que l'escriptori i sobresurten per la part inferior del mateix, deixant d'aquesta forma fora d'accés qualcuns botons o informació.













Doncs bé trescant un poc per la xarxa he trobat la solució per a arreglar-ho aqui la teniu:
-Dirigiu-vos al 'Centre de programari de l'Ubuntu' i feis una recerca amb les paraules 'color gnome' i veureu un programa anomenat 'Selector de color delGnome'.Instal·leu-ho.










-A contiuació obriu el programa. El trobareu a 'Aplicacions->Altres->Gnome colour chooser'. Amb el programa en funcionament premeu damunt la secció que posa 'Desktop' i un cop ho hageu fet haureu de fer visible la part inferior per accedir a la informació que ens interessa, premeu alt+clic esquerra del 'touchpad' (a qualsevol part del programa) i arrossegueu cap amunt la finestra fins que se'n faci visible la part inferior. Dirigiu-vos a on posa 'Profile' i seleccioneu 'Compact' i seguidament 'Apply' i 'Close'.











- I ja està ;) . Per comprovar-ho dirigiu-vos al programa que us feia la guitza i veureu com ja teniu la finestra sencera a la vostra disposició.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada