dimecres, 4 de gener del 2012

Felanitx, tu el mous... l'ajuntament l'atura!

Avui a les 11 ha tengut lloc a Felanitx, a la sala de plens de l'ajuntament, un plenari extraordinari -a petició del PSIB i del BLOC- per tractar monogràficament l'incident del passat 28 d'agost, generat per dos agents de la policia local quan ruixaren la gent que assistia a la festa, i qüestionar l'expedient elaborat per la mateixa policia, traslladat a la fiscalia amb la intenció de represaliar una dotzena de persones.
La gent a la sortida del plenari

La sala que era plena a vessar de gent, ha pogut comprovar com el PP ha fet servir la seva majoria absoluta per tombar la proposta de retirar l'expedient que el mateix PP envià a la fiscalia. La votació ha estat seguida d'una sonora xiulada dirigida a l'equip de govern. 




Sembla mentida que un batle, a un poble a on es coneix gairebé tothom, hagi tengut la poca vista de denunciar a gent que tan sols feia el que es duia fent any rere any. Gent que per altra banda és la mateixa que, de forma desinteressada, es dedica a organitzar una festa mulitudinaria -que reporta guanys a tot el poble- amb més de 25 anys de tradició. A que ve ara aquesta repressió? ordres de Ciutat?.
A continuació podeu veure el video de la votació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada