dimecres, 9 de gener del 2013

Polaroid iM1836, la primera càmera Android d'objectius intercanviables

Sembla que a poc a poc Android es va fent un lloc també dins el món de la fotografia. Després dels primers experiments de Nikon amb una càmera bàsica i Samsung amb una compacta avançada, arriba la primera amb objectius intercanviables: Polaroid iM1836.
Imatge extreta de http://www.photographyblog.com/news/polaroid_im1836/



La càmera, molt semblant tant en grandària com en la mida dels sensor amb la Nikon J1, es situa a un espai que en aquests moments es troba un pas per damunt de les compactes avançades i un pas per davall de
les Micro quatre terços (Polaroid ha anunciat que hi haurà un adaptador per per poder emprar-hi objectius d'aquest sistema).

La pantalla de 3'5 polsades és movible i el sensor compta amb una resolució de 18'1 megapixels. El preu inicial de la càmera als USA és de 399$ i inclourà un objectiu amb una distància focal de 10-30mm.

Com a conclusió i sense haver vist cap mostra de les fotos que realitza, podríem dir que el preu és un poc elevat, ja que a dia d'avui és poden trobar càmeres Micro quatre terços o la mateixa Nikon J1 per un preu bastant inferior, per tant l'èxit de vendes de la càmera es centrarà en dos punts:
  • L'adaptació que pugui fer Polaroid dels sistema Android.
  • El preu, en cap cas la càmera hauria de superar els 300€.
 A continuació podeu veure un vídeo que la web tecnològica The Verge ha realitzat al CES 2013 que es celebra aquests dies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada