diumenge, 2 de desembre del 2012

L'ajuntament de Manacor sol·licitarà l'entrada a l'Institut Ramon Llull

L'ajuntament de Manacor té previst entrar a l'Institut Ramon Llull (IRL), "És un exercici de responsabilitat i compromís amb la llengua i la cultura" ha afirmat Antoni Pastor, expulsat del PP després de votar contra la Llei de funció pública que relega la llengua catalana a un mèrit i no a un requisit.

El batlle manacorí ja s'ha posat en contacte amb el director de l'IRL, Vicenç Villatoro, per tal de concretar com es podria materialitzar aquesta incorporació, que en
principi es podria dur a terme de dues formes:
  • Com a ajuntament, com ho ha sol·licitat per exemple l'ajuntament de Barcelona.
  • Entrant a formar part com a membre de la Fundació Ramon Llull, ens supraestatal amb el Govern d'Andorra, el Consell General dels Pirineus Orientals (Catalunay Nord) i l'Ajuntament de l'Alguer (Sardenya). Dins la Fundació Ramon Llull, també s'hi troben representades la xarxa de ciutats valencianes, conglomerat de 25 ajuntaments del País Valencià que s'afegiren al treball de l'ens, tot i la negativa de la Generalitat Valenciana de no voler-hi formar part.
D'aquesta forma, Pastor tensa encara més la corda amb el Partido Popular de les Illes Balears que si s'ha caracteritzat per alguna cosa en l'actual legislatura, és per portar a terme una agressió constant en contra de la l'idioma propi de les Illes Balears.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada