dijous, 22 de novembre del 2012

La farmacèutica catalana Grifols, diu que no invertirà a Espanya "fins que les coses no canviïn".

Víctor Grífols, president i conseller delegat de la farmacèutica Grífols, va fer aquesta afirmació ahir ahir a un sopar del "Instituto Español de Analistas Financieros" en el que se li va fer entrega d'un premi.
Víctor Grífols
"Com a empresari veig que o es canvia aquesta situació o no tornarem a invertir més aquí. Ho farem als EUA. Naturalment no ens en anirem a Madrid. Abans prefereixo anar-me'n a Gibraltar. Grifols no invertirà més a Espanya mentre les coses no canviïn, Em sap greu dir que anem bé en un país que va
malament". Foren les paraules de Víctor Grífols, que va continuar: "Ara visc més als Estats Units que a Espanya i estic espantat de veure el que passa aquí. Espanya va aconseguir una màquina (la democràcia) que s'ha espatllat després de tot aquest temps i alguna cosa ha de canviar o s'ha d'arreglar la màquina, perquè això no dóna més de si i Catalunya esta veient el que això significa".
Previament a aquestes paraules, Grífols va advertir que no diria el partit polític al que votaria "ja ho endevinaran vostès" va concloure.

La farmacèutica Grífols va ser fundada l'any 1940 i ha aconseguit fer-se un lloc entre els grans de la industria.
L’activitat de l’empresa gira entorn la investigació, el desenvolupament, la fabricació i la comercialització de productes derivats del plasma (hemoderivats), productes de teràpia intravenosa (sèrums), nutrició clínica, sistemes de diagnòstic i material mèdic i sanitari. Tots els seus productes i serveis estan destinats a la salut humana, i principalment, són d’aplicació hospitalària.
En aquests moments, el 93% de les vendes es produeixen fora d'Espanya i el 84% de la producció està fora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada