dijous, 22 de novembre del 2012

La justicia dona la raó a Lorenzo Bravo, acusat per dir feixista a José Ramón Bauçà

El lider a les Illes Balears del sindicat UGT, ha guanyat el plet interposat pel president del Govern illenc, després que el sindicalista fes referència a la seva persona com a "Feixista".
La jutgessa ha considerat que en aquest cas, preval la llibertat d'expressió del sindicalista per damunt del dret a l'honor del president.
La resolució judicial conclou que els termes utilitzats per Bravo com "porcs", "pocavergonyes", "que deixi de fer el tocacollons", "el menda", "inútil, prepotent i
xulo" o "el de la brillantina" són de clar caràcter ofensiu i d'un evident mal gust i barroeria que desqualifiquen i desmereixen més la consideració social de qui les realitza que la de la persona a qui es dirigeixen.
Bravo ha demanat disculpes a tothom i als militants i simpatitzants del PP, fins i tot del seu sindicat, afectats també per aquest conflicte legal.
Pel que fa a José Ramón Bauçà, el Partido Popular ha anunciat que el govern recorrerà la sentència.
Bravo ha qualificat de «triomf dels treballadors, de la democràcia i la justícia» la sentència del jutjat de Primera Instància 4 de Palma que desestima la demanda presentada per l'Advocacia de la Comunitat en nom de Bauzá contra el dirigent sindical.
Aquí podeu veure la noticia als informatius regionals de TVE.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada