divendres, 9 de novembre del 2012

Imputen al cas Over a Pere Rotger, president del Parlament de les Illes Balears

Segueix el degoteig d'imputats al cas Over, aquesta vegada li ha tocat al president del parlament de les Illes Balears Pere Rotger, també del Partido Popular.
 Després d'haver retirat de forma provisional la imputació a l'actual batlle d'Inca Rafel Torres que ahir va ser interrogat, el jutge Castro ha imputat a Pere Rotger qui
haurà de declarar el proper 18 de novembre a les 12:30h.

La causa de la imputació de Rotger, seria la contractació a l'empresa Over marketing per a la realització d'unes enquestes al voltant de la qualitat de vida al municipi d'Inca, adjudicació que s'hauria produït de forma irregular.


Sembla que s'hauria presentat una segona empresa "fantasma" anomenada "Cent & Ment" que hauria fet una oferta superior a la quantitat permesa per a contracte menor.

Així, un informe de la guàrdia civil revelaria que aquest expedient no té cap rigor, perl fet d'haver cursat aquest contracte com a menor quan la quantitat total ascendia a més de 20.000 (20.300€ exactament).

Per altre banda Torres va ser preguntat al voltant d'un taller per a portaveus que també fou adjudicata a Over i va ser també inclòs al mateix pressupost.

Un escrit de la Fiscalia assenyala que el preu del servei per a la realització d'aquestes enquestes estaria "notablement inflat" després que l'empresa Over subcontractàs per aquesta feina al "Instituto Balear de Estudios Sociales" (IBES), que rebé 9.800€ per aquest treball, mentre que l'empresa Over rebé de l'Ajuntament d'Inca 20.300€.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada