dissabte, 10 de novembre del 2012

l'EMM de Manacor edita el pregó de "Fires i Festes 2012" d'Antoni Gomila

El text que podeu llegir a continuació és extret d'un article a la web de l'ajuntament de Manacor:
Aquest dimecres, dia 7, va tenir lloc a la seu de l'Escola Municipal de Mallorquí (Molí d'en Beió) la presentació de l'edició del pregó de Fires i Festes de 2012, a càrrec d'Antoni Gomila.
Les autoritats a la protocol·laria foto
 La directora de l'Escola Municipal de Mallorquí, Emma Terés, va presentar l'acte als assistents i anunciar que l'EMM havia decidit editar el pregó pronunciat per Gomila el passat mes de maig, per les constants referències a la cultura i la llengua catalana
que conté. D'aquesta manera l'edició d'aquest pregó passava a formar part de la col·lecció "Papers de Sa Torre", que fa prop d'una trentena d'anys que l'Escola edita.L'ex-regidor de Cultura de l'Ajuntament, Tòfol Pastor "Pífol", fou l'encarregat de presentar a l'autor, Antoni Gomila. Tòfol Pastor, va fer un breu repàs el pregó de Gomila, destacant l'esperit de "manacorinitat" que transmet, posant com a exemple el fet de que al llarg del text anomena la paraula "Manacor" fins a quaranta vegades. L'encarregat de presentar a Gomila també va anomenar algunes anècdotes i vivències personals de la seva vida relacionades amb el municipi i el caràcter propi dels ciutadans de Manacor.
El Molí den Beió quedà petit per a la presentació (Foto extreta de la web de l'Ajuntament de Manacor).
Aquí podeu veure'n la noticia a IB3.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada