dijous, 8 de novembre del 2012

Carta dels Bombers de Mallorca per explicar la seva situació, envers la informació tergiversada dels polítics del Partido Popular

A continuació podeu llegir la carta que han escrit els Bombers de Mallorca, per explicar la seva situació a la gent:

ELS BOMBERS DE MALLORCA AL POBLE

Després de reduir-nos el nostre sou un 5%, després d'anunciar-nos que ens llevaran la paga de Nadal, quan hem perdut un 30% del nostre salari els darrers quatre anys , ara, els polítics del Consell de Mallorca, ens anuncien que ens volen incrementar la
jornada en 120 hores més. Els bombers feim 40 hores de mitjana setmanal i ara, forçant la llei, els gestors del Consell de Mallorca pretenen incrementar-nos la jornada 2 hores i mitja més.

Venim denunciant que la falta de personal es pot quantificar en mes de 20 bombers per donar un servei minimament eficient als ciutadans i ciutadanes. Es volen estalviar aquestes contractacions a costa del nostre temps, la nostra seguretat i la del ciutadans.
Cada dia, nomes 36 bombers estan de servei per donar cobertura a les emergències de tota la part forana de Mallorca. Moltes vegades ni tan sols es poden cobrir aquests torns.
Es hora de repartir el treball i no incrementar l'atur.
_______________________________________________________________________________________________

Per fer pales el seu malestar per les retallades, avui mateix una desena d'integrants dels Bombers de Mallorca han assistit al ple de l'ajuntament de Palma per protestar contra la manca de personal que pateixen.
Podeu veure la noticia del ple de Palma a continuació (noticia de IB3).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada