dilluns, 9 de gener del 2012

Les amistats perilloses

L'amo en Pedro i la seva cort de súbdits
A on és en Pedro J. ara que els seus dos súbdits més fidels (Jaume Matas i Antonio Alemany) surten a la primera plana dels mitjans a causa del pagament de forma opaca de fins a 483.000€ de part de l'ex-president cap a la persona de Antonio Alemany que recordem era també escriptor d'articles al pamflet 'El Mundo' propietat den Pedro J.?
De que li haurà servit a en Jaumet haver-li fet la pilota fins al punt de fins i tot
demanar-li perdò en nom de tots els illencs?. Que es pensaven, que pel fet de estar relacionats amb ell tendrien les mans lliures per robar a mans plenes de l'administració i ell sempre els hi faria costat?
Que ho arriben a ser de ximples i ridículs aquests dos ara que estan lluny de la protecció de l'amo colonitzador. Es mereixen que els hi caigui al damunt tot el pes de la llei i els facin romandre una bona temporada a la presó, mentre l'amo no dubtarà ni un minut en dir negre a on abans deia blanc nuclear, ni tan sols es dignarà a fer una editorial en la seva defensa, ara en Jaumet i n'Antonio fan pudor i l'amo no s'hi acostarà no fos cosa que es taques la camisa de seda.
Avís per navegants: de Madrid cap aquí no hi envien mai res de bo, no espereu res de qui braveja el de fora i renega del d'aquí. Aplicable també al president actual per suposat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada