diumenge, 20 d’abril del 2014

Instal·leu Ubuntu Touch, Firefox Os o ROMs alternatives al vostres Nexus amb MultiROM Manager

Si sou aficionats a trastejar amb el mòbil o senzillament teniu curiositat per provar ROMs Android alternatives, Ubuntu Touch o Firefox OS als vostres Nexus sense haver d'eliminar la que versió que ve "de fàbrica", aquesta és la vostra aplicació.
El que fa MultiROM és instal·lar aquestes ROMs en paral·lel a la vostra sense tocar per res els arxius ja
existents al dispositiu.
En iniciar-la segurament us apareixerà un avís fent-vos saber que el Kernel i/o el "recovery" que teniu instal·lat no és compatible. Tan sols heu de seleccionar-ne un dels disponibles i premer "install".
Tot seguit, si teniu interès en provar Ubuntu Touch el podeu instal·lar des de la mateixa app. De moment però, Ubuntu Touch encara es troba molt verd a causa de la poca quantitat d'aplicacions disponibles.
Si voleu fer el mateix amb qualsevol altra versió d'Android compatible amb el vostre dispositiu, heu de descarregar-la i reiniciar al recovery que heu instal·lat. Des d'allà us dirigireu a Advance > MultiROM > Add ROM y escollireu l'arxiu ZIP que heu descarregat amb anterioritat.
Un cop acabat el procés reiniciareu i accedireu a un carregador que us deixarà escollir la ROM que voleu iniciar.

Tot i que el procés és molt automatitzat, recordau que no ens fem responsables dels problemes que us pugui ocasionar l'aplicació.

De moment MultiROM Manager només es troba disponible per als Nexus i el podeu descarregar des de Google Play  .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada