dimecres, 4 de desembre del 2013

Edició fotogràfica a Android (2): Com eliminar objectes de les fotografies

Mai us ha passat fer una foto i en voler-la imprimir us n'heu adonat de la presència d'un objecte inesperat a la mateixa? El voleu eliminar? Doncs segui llegint.









Per a portar a terme l'eliminació de l'objecte emprarem l'aplicació handy photo que té un preu de 1'54€ a

Google Play.


  • Un cop engegada l'aplicació i d'una petit temps d'optimització de l'aplicació al vostre dispositiu, seleccionarem l'origen de la foto en qüestió a l'opció "Gallery".
  • En haver seleccionat la imatge, premerem la icona de la mà situada a la part dreta superior i tot seguit "Retouch".
  • Per continuar seleccionarem l'eina que ens funcioni millor de les disponibles: el pinzell per a objectes mes fins (cordes, fils...) o el llaç per objectes més voluminosos.
  • Si escollim el llaç, enrevoltarem l'objecte a eliminar.
  • En acabar tan sols ens quedarà prémer a qualsevol part de la imatge, l'aplicació començarà el processament de la imatge i, si quedeu satisfets amb el resultat, tan sols haureu de premer damunt la icona de guardar per acabar la feina.
  • Sembla senzill i ho és, tot plegat no comporta més de 2 minuts de feina. Teniu en compte que l'aplicació no fa miracles, si l'objecte a eliminar es troba situada davant un objecte amb un fons molt irregular potser segurament el resultat no serà el mateix. Així i tot és tremendament recomanable.


Aquí teniu unes quantes mostres més
















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada