dilluns, 13 de maig del 2013

Un inspector interroga a alumnes de l'Institut de Binissalem (Mallorca) al voltant de l'indepententisme dels seus professors

Aquesta passada setmana al periòdic "Diario de Mallorca" va sortir publicada la noticia que podeu veure tot seguit.
Tot va començar després de la denúncia d'un pare (que a la mateixa denúncia es declara encantat amb les
polítiques de José Ramón Bauçà), acusant a diferents professors.

Entre d'altres, les paraules del progenitor foren: "Si en lloc d'estar tant amb l'independentisme, les vagues i altres coses, els ajudessin, el meu fill i d'altres traurien millors notes". També a una reunió amb el director va dir que "no està bé que a un col·legi que està finançat amb doblers públics es facin correllengües amb símbols independentistes que estan per tot el centre i passejaven els alumnes". Després d'aquestes paraules, la cap d'estudis que hi era present l'hi va dir que era un mentider i es va aixecar.

Després de la denuncia, l'inspector habitual del centre hi va fer acte de presència (el dia 7 de maig) amb l'objectiu d'investigar la denuncia a la que el denunciant sol·licitava la suspensió d'una professora i de la cap d'estudis per assetjament i discriminació al seu fill.

Tot seguit, segons els familiars del menors, una professora a les ordres de l'inspector va entrar a les aules amb una llista de noms i els hi va dir que recollissin les seves motxilles i l'acompanyessin. Els va acompanyar a una sala i els va informar que havien d'estar asseguts, sense parlar entre ells i sense moure's del lloc fins que fossin cridats.

Un a un i en solitari els alumnes entraren a la sala a on s'hi trobava l'inspector que de seguida els hi va demanar si tenien cap professor independentista o si el director els obligà a assistir al Correllengua. Un dels pares assegura que les primeres paraules de l'inspector dirigides al seu fill foren "si no em dius la veritat les teves vacances escolars començaran aviat".

L'article que veieu a dalt fou publicat el dissabte dia 11 de maig al "Diario de Mallorca".

1 comentari:

  1. Ja ha començat la caça de bruixes, o els fotem fora o els catalans de les Illes tenim els dies comptats

    ResponElimina