dimecres, 6 de febrer del 2013

El Partido Popular i la hipocresia portada al límit

Aquests passats dies diferents polítics del PP, han fet saber que denunciarien a qualsevol que filtri informacions pel cas "Barcenas" o a qualsevol mitjà que les publiqui.



De fet, alguns d'ells ja han denunciat al diari "El País" per una presumpta violació del dret a l'honor.

Sembla que el Partit madrileny pateix d'amnèsia quan fa aquestes afirmacions, ja que si a l'estat hi ha un
partit especialista en dedicar-se a acusar i calumniar a tort i a dret a persones, sectors de la societat, sindicats o manifestants, aquest no és d'altre que el PP.

A continuació podeu veure'n una sèrie d'acusacions (en manquen moltes), per les quals ni tan sols s'han dignat a demanar mai disculpes:

- Ana Redondo Lores, regidora del PP a l'ajuntament de Valldemossa tracta als mestres i professors, de vividors i adoctrinadors entre d'altres acusacions.

- Vergonyós muntatge de vídeo de les "Nuevas Generaciones del Partido Popular" que menysprea el professors i mestres de les Illes Balears.


El cap superior de la policia espanyola al País Valencià fa referència a estudiants que es manifestaven tractant-los d'enemics.


-Cristobal Montoro dona credibilitat a les informacions sense fonament del diari El Mundo que acusaven a Artur Mas de tenir comptes a Suïssa.


Així les coses, sembla mentida que ara el Partido Popular vulgui donar lliçons de moral i atacar mitjançant la por fins i tot als mitjans escrits, intentant així limitar la seva llibertat d'expressió.
Carlos Floriano és vice-secretari general d'organització del PP

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada