dimecres, 12 de desembre del 2012

Paper Monsters, un plataformes al mes pur estil Super Mario

De la mà de Crescent Moon Games ens arriba aquest joc que en moltes de coses ens recordarà al joc franquícia de Nintendo "Super Mario Bros".
Sí, com fèieu al joc del lampista italià, trobareu diversos enemics durant el vostre recorregut que eliminareu saltant damunt el seu cap, us transportareu per canonades, viatjareu per diferents mons cada un amb el
seu monstre final i d'altres semblances.

Però deixant de banda les semblances que pugui tenir amb aquest joc, Paper Monserts és un bon joc i més tenint en compte que el seu preu és de 0'78€ a Google Play.

El joc es divideix en 28 nivells que transcorren a dins 6 mons diferents plens de color i uns personatges i decorats tridimensionals que semblen fets de paper.
La dificultat del joc és prou baixa per a que hi pugui jugar des del més petit fins al més gran de la casa.

Potser l'únic defecte que li trobareu els plataformers amb més experiència és una mica de lentitud (però només una mica), això sí els controls responen bé en tot moment a la pantalla tàctil.

En definitiva un bon joc que a poc que la gent de Crescent Moon Games poleixin un poc quatre detalls en la propera entrega podria convertir-se en una icona dins el món Android.
Podeu fer-vos amb Paper Monsters a Google Play.






Quan acabeu amb un monstre de fi de fase, compareixerà una clau que us obrirà la porta al següent nivell.

Certes canonades us portaran a nivells submarins.



Els enemics de fi de fase són certament grans.

Aquí podreu canviar la disfressa al vostre personatge.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada