dijous, 27 de desembre del 2012

Ona Mediterrània començarà a emetre en proves a partir d'aquest dissabte al 90.8 de la FM

La nova emissora en català impulsada per l'associació Voltor i la OCB, i creada amb l'objectiu d'omplir els buits deixats primer per SOM radio i més tard per Ona Mallorca, començarà la seva emissió en proves a partir d'aquest dissabte a les 12:00.
El començament de les emissions estava previst per avui dijous, però amb la finalitat de poder solucionar
unes qüestions tècniques s'ha retardat fins aquest dissabte.

Una de les qüestions més controvertides era el fet que havia d'emetre al 98.0 de la FM, ocupant i tapant d'aquesta forma l'emissió de Catalunya Informació, però sembla que al final Ona Mediterrània ho farà al 90.8 de la mateixa freqüència.
Editat: Ona Mediterrània emetrà finalment al 98.0 ja que ells mateixos foren qui posaren les emissions de Catalunya informació en marxa per provar la senyal.

Les ones en un principi tan sols cobriran l'illa de Mallorca, tot i que també emetrà per Internet podent ser escoltada d'aquesta forma des de qualsevol indret.

Segons els càlculs dels seus impulsors, el cost de la ràdio els dos primers anys serà de 750.000€.  L'emissora comptarà amb una plantilla d'onze persones. S'han proposat d'aconseguir el capital inicial venent accions a un preu assequible per a persones, empreses, institucions i associacions. N’hi haurà de dos tipus: 7.120 accions a 100 euros i 38 a 1.000 euros.

L'associació Voltor cedirà accions a quinze personalitats significades del món de la cultural, l'art, la docència, el periodisme i la judicatura, entre més, que formaran el consell de control de caràcter de l'emissora.
Aquests consell debatrà periòdicament la línia estratègica i prendrà decisions per millorar-ne el funcionament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada