divendres, 23 de novembre del 2012

El Partido Popular expulsa definitivament als set regidors afins a Antoni Pastor

El comité de drets i garanties del Partido Popular de Balears, acordà ahir per unanimitat expulsar els set regidors de Manacor afins al batlle Antoni Pastor i contraris a les polítiques de José Ramón Bauçà.
D'esquerra a dreta: Catalina Riera, Antoni Pastor i Sebastiana Sureda


Aquests set edils: Maria Bover, Roberto Flores, Maria Magdalena Sureda, Cristina Matamalas, Catalina Riera, Sebastiana Sureda i Francisca Rufiandis, ja havien estat
suspesos de manera cautelar i provisional de militància el passat mes de setembre, queden d'aquesta forma totalment desvinculats del Partido Popular.
Cal recordar, que aquesta suspensió definitiva no afecta en res a la seva acta de regidor i podran seguir sent-ho sense cap problema.

Sembla doncs, amb aquestes decisions, que per el Partido Popular de les Illes Balears és més greu votar a favor de la llengua pròpia de les Illes, que estar imputat a dins un entramat de corrupció d'unes dimensions encara desconegudes i que ja han esquitxat a tot el partit.
 Si no, no s'enten pas que expulsin a aquests regidors de l'ajuntament Manacorí i en canvi no prenguin mesures amb Pere Rotger, que a dia d'avui encara és president del parlament illenc o a José María Rodríguez que es tornarà a presentar a les eleccions de president de la junta territorial del partit.
 Ni tan  sols amb Rodrigo de Santos, condemnat a 13 anys de presó per abusos a menors, es recorda que el Partido Popular actués d'una forma tan ferma com ho ha fet amb aquests set regidors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada