dilluns, 8 d’octubre del 2012

L'ajuntament de Manacor aprova una moció en defensa dels mestres i demana la retirada del vídeo de les noves generacions

L'Ajuntament de Manacor ha aprovat avui una moció d'Esquerra Republicana en el sentit de donar suport als mestres després de les acusacions fraudulentes i vexatòries de les NNGG vessades al video de propaganda. L'Ajuntament també demana la retirada del video i de totes les manifestacions en aquest sentit. Han votat a favor 18 regidors i els 3 del Partido popular s'han abstingut
Aquesta és la moció presentada:

ESQUERRA REPUBLICANA
Grup Municipal



Moció de suport als mestres

Els mestres de les Illes Balears viuen una situació difícil. A més d'haver d'afrontar la
crisi com la resta de la societat i més específicament com els altres treballadors públics (retalls de sou i de condicions laborals) tenen l'afegit de ser menys a les escoles que el curs passat degut a la considerable reducció de docents. La gran majoria de mestres ho són per vocació i la gran majoria també han protestat per aquestes retallades però han seguit fent la feina que la societat els ha confiat, la formació dels infants, del futur del nostre poble.

Per això mateix, i tant si s'entén com no s'entén que el col·lectiu estigui alterat i molest, allò més difícil d'entendre és que a un sector enfadat se'l provoqui i insulti gratuïtament. I això és el que des del Partit Popular de les Illes Balears s'ha fet amb la difusió d'un vídeo editat per les Noves Generacions en què s'acusa els mestres de manipular l'alumnat. El vídeo en qüestió, amb quinze mil visites a Youtube, a partir d'una recreació dramatitzada acusa els mestres de dirigir políticament els alumnes.

Com que els mestres es mereixen més suport i comprensió que no atacs per part de qui els ha de defensar, el Grup Municipal d'Esquerra Republicana proposa a l'Ajuntament de Manacor en Ple que aprovi el següent acord:

a. L'Ajuntament de Manacor reconeix la tasca dels mestres i en aquests moments difícils els mostra suport i solidaritat.

b. L'Ajuntament de Manacor lamenta que s'hagi editat aquest vídeo.

c. L'Ajuntament de Manacor demana a les Noves Generacions i al Partit Popular que retirin del Youtube i d'altres vies de difusió el vídeo en qüestió.



Joan Llodrà
Grup Municipal d'Esquerra Republicana

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada