dimecres, 31 d’octubre del 2012

El batlle d'Inca, Rafel Torres, no dimitirà.

El batlle d'Inca Rafel Torres, ha anunciat avui que no dimitirà i que la seva intenció és continuar al capdavant del consistori inquer mentre tengui el suport dels regidors del Partido Popular de la capital del Raiguer.

Rafel Torres, fou imputat ahir juntament amb 7 persones al cas Mupi, i fent cas a l'article 9 del codi ètic del Partido Popular de les Illes Balears segons el que "qualsevol responsable públic imputat en una causa judicial ha de posar el seu càrrec a
disposició del partit i fet això els òrgans interns del partit decidiran en conseqüència", avui mateix hauria d'haver presentat el seu càrrec a disposició del partit, cosa que no ha succeït.
En canvi el president de les Illes Balears José Ramón Bauçà, ha dit que farà complir de forma estricta el codi ètic "Tenim un codi ètic que sóc el primer a apadrinar i el complirem estrictament i íntegrament. En política no és només el que s'és sinó el que sembla".
Pareix doncs que la capsa de trons és oberta altra cop per casos de corrupció al Partido Popular de les Illes Balears, cosa que als darrers temps ve essent molt habitual.
A continuació podeu veure el vídeo del batlle inquer a IB3.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada