dimarts, 30 d’octubre del 2012

El Batlle d'Inca i Rodrigo de Santos, imputats en el cas Gürtel Balear

Aquest matí s'ha aixecat el secret de sumari del cas Mupi, també conegut com a Gürtel Balear. El resultat ha estat la imputació de 8 persones, en la seva majoria vinculades al Partido Popular.
Aquests són els imputats: Rafel Torres (Batlle d'Inca), Javier Rodrigo de Santos (extinent de batle d'Urbanisme de l'Ajuntament de Palma), Antonio López Robles (exgerent del PP), Encarnación Padilla (cunyada de Jaume Matas i esposa de
Fernando Areal exgerent del PP balear), Antonio Juaneda (representant d'Over des de 2003, i actual director insular de l'Estat a Menorca), María Enriqueta Sierra (extreballadora de l'agència de publicitat Over), María Luisa Durán (treballadora al departament de Comunicació d'Obres Públiques en temps de Mabel Cabrer i treballdora a Over), José Ignacio Rodríguez Monasterio (executiu d'Over).

A aquest cas s'investiga la suposada concessió de suposats contractes irregulars per un valor de 3 milions d'euros (500 milions de les antigues pessetes), a l'empresa de comunicació "Over marketing", que va ser l'encarregada de portar a terme les campanyes del Partido Popular els anys 2003 i 2007.

Recordar que fa uns mesos ja va dimitir l'ex-delegat del govern a les Illes Balears José María Rodríguez a causa dels rumors que apuntaven a la seva imputació en aquest cas, com també ho feien de cap a l'ex-consellera de salut Ana Castillo.

En els darrers dies també s'ha rumorejat la propera imputació de Mabel Cabrer (actual portaveu del PP al Govern de les Illes Balears) en el cas.

Podeu veure la noticia d'avui a IB3 a continuació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada