diumenge, 1 de juliol del 2012

És el PP el partit de la por?

Sé que cadascú pot fer el que vulgui políticament parlant, però crec que des del meu punt de vista, s’ha de tenir un mínim de dignitat.


Hem de reconèixer una cosa el Partit Popular va guanyar les darreres eleccions amb majoria absoluta, això no ho discuteix ningú i li dona carta blanca per fer tots els seus projectes: Platja de Palma, Palau de congressos, autopistes de l’educació…, ara bé el
que no li dona és poder per anar en contra dels ciutadans que no pensam com els seus amos de Madrid.

Com més va més fosca torna la formació popular, o ets dels seus o estàs en contra. La mateixa tècnica que va emprar l’ex-president Jaime Matas a les darreres eleccions però multiplicada per 1000. Aquesta multiplicació s’ha vist i es veurà reflectida amb diverses protestes:
  • La manifestació “Sí a la nostra llengua”. La més gran que hi ha hagut mai a les Illes.
  •  Les repetides queixes del cos educatiu, causades no només per les retallades si no per l’actuació de forma unilateral i sense tenir cap mena de comunicació abans amb els centres escolars, per part  del Govern illenc.
  • Les queixes per part del cos sanitari a causa del tancament dels hospitals Joan March (Caubet) i General o del tancament de plantes senceres de la resta dels hospitals i d’una minva de recursos que estan provocant que s’allarguin les llistes d’espera i que moltes proves que abans es podien fes als hospitals de Manacor o Inca ara s’han de fer a Palma i fins i tot qualcuna a la península.
  • Queixes per part del cossos policials per la minva de personal i de recursos.
Totes aquestes retallades s’han justificat per part del govern a causa de les retallades patides per la crisi però han perdut la seva credibilitat a quan:
  • S’han fet servir de forma indiscriminada i totalment innecessària ingents quantitats dels diferents cossos de seguretat per donar notorietat a unes visites del president de les Illes als diferents pobles que s’haguessin pogut fer amb el desplegament policial habitual. Segons diferents mitjans aquestes visites ens costaven als contribuents més de 6000€ (1.000.000 de pessetes) cada una.
  • Ha donat més de 400.000€ (més de 65.000.000 de pessetes), per concertar dos centres de l’Opus Dei situats al Parc Bit (cal recordar que aquest tipus de centres fan segregació per sexe).
  • Va fer un viatge a Suïssa acompanyat per la seva cort de fidels per saber el tipus d’educació que s’implantava allà sense cap intenció -com ell mateix va afirmar- de treure’n profit de cap a els estudiants d’aquí.
Podríem continuar així una bona estona però l’escrit es faria massa llarg.

La finalitat d’aquest escrit és saber de quin costat estan els diferents regidors del PP que fan costat al president Jose Ramon Bauçà. Se’m fa molt difícil creure que no hi hagi ningú més que els ex-PP de Manacor a dins el Partit Popular en totes les Illes que vulguin seguir tenint un president de tan poc nivell com és l’actual i que actua en contra dels ciutadans que “no són dels seus”.

Segurament aquesta carta no rebrà cap resposta per part de cap regidor ni afiliat al partit. Tot i sabent que n’hi ha que no estan d’acord amb les formes del seu president s’estimen més callar per por, perquè així és com actua el seu partit, mitjançant la por i les amenaces.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada