dimecres, 16 de maig del 2012

Jose Ramon Bauçà rep una ensordidora esquellotada a Manacor

Centenars de persones es concentraren ahir a davant la seu del PP a Manacor per protestar en contra de les retallades que l'actual govern esta portant a terme arreu de les Illes Balears.
La concentració va començar a partir de les 20:15 hores ja que aquesta era l'hora en que estava prevista
l'arribada del president de les Illes Jose R. Bauçà. Així  i tot la seva arribada es va retardar fins a prop de les 22:00 hores.
La gent no va parar durant tot aquest temps de fer sonar les cassoles i altres estris metàl·lics que havien portat de ca seva.
Diferents representants del partit anaven arribant al local que la formació té a la Via Portugal de Manacor, sempre rebuts amb fortes escridassades, però sense haver de portar en cap cas guardes de seguretat. Fins i tot i varen haver casos com el del batlle de l'ajuntament de Manacor Antoni Pastor en que es va escoltar qualque aplaudiment.
Amb fosca ja va arribar el president de les Illes, muntat dins un luxós tot terreny negre. Les forces policials que 5 minuts abans li havien fet un passadís a força d'empentes (més de quaranta agents entre Policia local i estatal) , unides als seus guardes personals, li facilitaren el camí fins a l'entrada del local.

L'actual president de les illes s'ha guanyat aquesta situació a pols, retallant l'educació i la sanitat de forma desmesurada i duent a terme un intent d'exterminació del català tant a l'administració com als mitjans audiovisuals -entre d'altres coses-.




















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada