dimarts, 31 de gener del 2012

Android Català: Sonic 4™ Episode I

Després de aconseguir un notable èxit de vendes amb Sonic CD, Sega ha decidit treure al mercat després de 16 anys la quarta part de les aventures de l'eriçó super-sònic: Sonic 4™ Episode I
 

Les millores pel que fa a Sonic CD són evidents. El primer que notareu és la
millora gràfica, així com a la versió anterior la pixelació era present a Sonic 4 episode 1 sereu incapaços de veure'n cap de píxel, de fet no en veureu cap inclús si connecteu el joc a la televisió de casa vostra.

El so tot i ser l'apartat més discret del joc no està malament, però allà on el joc treu un excel·lent és en l'apartat de la jugabilitat, ja que si el teniu instal·lat a una tauleta digital (amb la versió Honeycomb 3.1 o posterior) podreu connectar el vostre comandament usb o 'joystick' per poder-ne gaudir plenament. S'ha de dir que d'aquesta forma es guanya molt pel que fa a la precisió en els salts i al maneig de l'animaló.

El joc no és que sigui molt llarg, són quatre zones amb 4 fases cadascuna, però comparant el preu (3,06€) amb la diversió i qualitat que ofereix jo no m'ho pensaria dues vegades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada