divendres, 2 de desembre del 2011

La segona festa de Nadal i les poques feines de segons quins polítics

Poques feines devien tenir una guarda de tarats quan tingueren la idea de suprimir la segona festa de Nadal (Sant Esteve). A banda de que l'any que ve ja no menjarem canelons es veu que deuen ser una colla d'amargats que no es reuneixen amb la seva família ja que és el que tothom solia fer aquesta festa "per Nadal a ca els pares i per la segona festa a ca els sogres". Si senyor, això és el que havíem fet tota la vida a ca nostra -i com jo la majoria dels illencs- fins que aquesta colla de entabanats vingueren i com que no devien saber que fer ens han privat als més grans de reunir-nos amb la família  i de tenir un dia de més per poder jugar amb els nostres infants i les joguines noves.

Fins i tot i ha refranys que demostren que a casa nostra Nadal i Sant Esteve és un tot: "Per Nadal i Sant Esteve cadascú a ca seva" o "Per Sant Esteve cada ovella a casa seva" en són mostres.

Aquí us deixo l'acord del consell de govern.Ni ha que estarien molt millor calladets i ca seva que no fent de politiquetxo barat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada