dilluns, 26 de desembre del 2011

Android Català: World of Goo

Tot i que la primera versió de "World of Goo" ja fa 3 anys que va sortir al mercat, la versió per a Android no ho va fer fins al passat novembre.
Tot i el seu aspecte senzill és un joc extremadament addictiu i amb una banda sonora encisadora de les que mereix ser escoltada amb uns bons auriculars o a l'equip de música.
No és un joc dels que diríem de trencaclosques, més bé es tractaria de anar col·locant unes boles de llot (fet i fet semblant als castellers) amb la finalitat de crear estructures per arribar a la canonada de les aigües brutes. A mesura que passem els nivells anirem descobrint diferent tipus de boles amb diverses propietats que donen més vida al joc.Amb aquest argument ja us podeu imaginar que el joc us farà passar una bona estona.

El joc transcorre a través de un sèrie de nivells englobats a dins diferents capítols que s'aniran desbloquejant així com els aneu completant. Podeu trobar dues versions del joc, una de pagament i l'altre una demostració amb menys nivells però amb la que podeu veure les virtuts del joc.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada