dimecres, 5 de novembre del 2014

TEO: Excel·lent aplicació infantil del personatge català

Recordeu els contes o la serie d'en Teo? Sabieu que les seves il·lustradores: Assumpció Esteban, Carlota Goyta i Anna Vidal, són catalanes? Doncs bé, ara podeu gaudir d'aquest personatge als vostres dispositius.
 "Benvingut al Món d’en Teo! Vols aprendre a enfornar el teu propi pa? O ajudar en Teo a fer la compra? T’agradaria fer un dibuix preciós i enviar-lo a qui vulguis? Descobreix
aquests i moltíssims jocs més amb els quals aprendràs de forma divertida!

- 15 jocs
- En castellà, català o anglès
- 365 peces de trencaclosques
- 165 paraules per a aprendre nou vocabulari
- Envia els teus dibuixos als teus familiars
- Nivell autoadaptatiu segons l’edat
- Guies didàctiques disponibles

QUÈ TROBARÀS EN AQUESTA APLICACIÓ?
Acompanya en Teo pels diferents escenaris del seu barri, on a cadascun trobaràs multitud de jocs gràcies als qual et divertiràs mentre aprens:
- Al mercat, recorre les diferents parades i ajuda en Teo a trobar els aliments que hi ha a la llista per completar la compra.
- Al forn, segueix els passos que en Teo t’indica per a elaborar la massa i enfornar    el teu propi pa… Vés amb compte, que no se’t cremi!
- A la botiga, seràs capaç de trobar l’uniforme que correspon a cada ofici?
- Al joc “Semàfor vermell o verd?”, acompanya en Teo i la seva família a diferents punts del seu barri, però fixa't en els semàfors: si són vermells t'hauràs d'aturar i esperar que tornin a ser verds!

A casa d’en Teo, vés a les diferents habitacions per trobar els següents jocs:
- A la cambra de bany, ajuda en Teo a banyar-se: primer el xampú, després el gel… Tingues cura, que l’aigua no sigui ni molt freda ni molt calenta!
- Després de dinar, en Teo s’ha de raspallar les dents, el pots ajudar? Frega amb energia i ajuda en Teo a esbandir-se bé la boca!
- L’habitació d’en Teo està feta un desastre! Ajuda’l a desar cada cosa al seu lloc, a escombrar i a fregar fins deixar-ho tot lluent.
- Ajuda en Teo i la Clara a vestir-se! Mira per la finestra: segons el temps que faci, hauràs d’escollir la roba més adequada per a ells.
- A la cuina, aprèn a menjar de forma equilibrada: ajuda en Teo a recollir amb la cistella els aliments que van caient per completar un menú saludable.

A l’escola, en Teo et proposa activitats divertides per a dibuixar, escriure i comptar:
- Escull entre divertits models per a dibuixar i acolorir.
- Quin dibuix més bonic! Segur que el vols compartir! Amb el Món d’en Teo    podràs desar els teus dibuixos i enviar-los a qui et vingui més de gust.
- Aprèn amb en Teo a traçar correctament els números i les lletres en un divertit joc amb diferents nivells de dificultat.
- Ajuda en Teo a comptar, sumar i restar els diferents objectes que van apareixent a l’aula.

- A tots els escenaris del Món d’en Teo trobaràs un joc de vocabulari: fixa’t en la il•lustració i endreça les lletres per formar les paraules. Hi ha més de 160 paraules per completar!
- Per cada joc que acompleixis, rebràs un premi: una peça de trencaclosques. Reuneix totes les peces que puguis per completar els 26 trencaclosques que hem preparat per a tu!

CONTINGUT EDUCATIU DE QUALITAT
-Tots els jocs s’han desenvolupat seguint unitats didàctiques proposades per especialistes àmpliament reconeguts per la comunitat escolar, amb l’objectiu de transmetre als pares i educadors el màxim rigor.
-Els continguts i el grau de dificultat s’adapten al nivell de cada jugador, amb l’objectiu de mantenir-lo contínuament motivat.
-S’inclouen guies didàctiques de cada joc perquè els adults guiïn els més petits en l’aprenentatge dels seus hàbits mentre juguen.

OPCIÓ MULTIIDIOMA
Llegeix i escolta els textos en castellà, català o anglès. Podràs canviar d’idioma sempre que vulguis!" (Text extret de la web)

------------------------------------------------------------------------------------------------

En definitiva, una aplicació que no us decebrà i que agradarà tant als més menuts com als que no ho són tant.

Podeu descarregar l'aplicació de franc a Google Play (amb micropagaments per desbloquejar més jocs).





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada