dimarts, 9 de setembre del 2014

El nou Iphone6 d'Apple i l'especulació tecnològica

Mai, en cap cas, l'objectiu d'aquest blog ha estat desprestigiar als altres sistemes mòbils i ni molt menys no voler veure els defectes que puguin tenir els Android, però avui us volia fer veure fins a quin punt Apple infla el preu dels seus productes.


Com a model podem prendre el nou Iphone 6 plus de 5'5 polsades que s'ha presentat tot just avui i enfront d'ell un terminal de gamma mitja del que férem un petit anàlisi no fa massa i que té la mateixa mida de pantalla que el nou producte de l'empresa de la poma, l'HTC 816.

Les resolució de la ja esmentada pantalla és de 1920x1080 al Iphone i de
1280x720 al Htc.
Pel que fa al processador, apple munta un A8 que sembla que seria dual-core i correria a una velocitat de 2 ghz (Apple no fa publiques les caracteristiques dels seus processadors) amb una RAM de tan sols 1Gb, mentrestasnt el seu competidor poseeix un Qualcomm Snapdragon de quatre nuclis a una velocitat de 1,6ghz i 1'5Gb de RAM. En aquest cas l'HTC s'imposa al d'Apple.
La càmera és de 13 megapíxels al HTC i de 8 a l'Iphone, que a falta de veure'n els resultats, fan guanyador altre cop al HTC.
Pel que fa a la memòria interna és de 8Gb al HTC i de 16Gb a la versió més econòmica de l'Iphone. Això sí en el cas del HTC es pot augmentar amb una micro-SD.
La bateria del terminal coreà aguanta facilment un dia amb un us normal, el seu competidor estat-unidenc, tot i millorar, sembla que seguirà amb els seus problemes energètics habituals.
En el tema del disseny segurament molts preferiran l'Iphone i els seus materials, enfront del plàstic del HTC. Així i tot, s'ha de dir que aquests materials no necessàriament son sinònim de més resistència.

Un cop vista aquesta petita comparativa, creieu que està justificada la diferència de preu de més de 500€ que hi ha entre els 799€ del Iphone Plusvmés econòmic i els 279€ del HTC?




1 comentari:

  1. Corregiu:
    desprestigiar Els altres sistemes mòbils i ni DE BON TROS

    polZades que s'ha presentat tot just avui i EN FAÇ D'AQUEST un terminal de gamma mitjaNA del quAL férem un petit anàlisi no FA GAIRE

    de tan sols 1Gb, MENTRE QUE el seu competidor

    fan guanyador altre cop EL/L' HTC

    fàcilment un dia amb un ús normal, el seu competidor estatsunidenc, tot i millorar, sembla que CONTINUARÀ A TENIR els seus problemes energètics habituals.

    aquests materials no necessàriament sÓn sinònim de més resistència.

    que ES justificA la diferència de preu

    Iphone Plus més econòmic

    ResponElimina