diumenge, 30 de març del 2014

Primeres impresions de Chromecast. S'ho val?

Si ens atenem a la seva relació prestacions-qualitat-preu, sense cap dubte la seva resposta és un Sí amb majuscules.

Què és pot fer amb Chromecast?
  • Visualització de pel·lícules de Google Play: La visualització és excel·lent, molt millor que la gran majoria dels reproductors. Fins i tot amb els films que no estan en alta definició, la reproducció treu nota alta amb aquest aparell.
  • Reproducció de les vostres cançons de Google Music: També amb nota alta. Lluny de duplicar el que es veu a la pantalla del telèfon o la tauleta, aposta per una interfície minimalista i ben adaptada a les pantalles dels televisors actuals.
  • Reproducció de vídeos des de Youtube: Excel·lent també, veureu els vídeos de Youtube a la vostra pantalla, amb una qualitat com mai ho havíeu fet fins ara.
  • Reproducció de vídeos incrustats a pàgines web. Si no hi ha aplicació dedicada amb suport per Chromecast, cap problema, podeu emprar web video caster (entre d'altres), amb el que tan sols haureu de navegar fins a la web desitjada i reproduir el vídeo.
  • Petits jocs, aquests sí amb poca importància, com per exemple Tic Tac Toe, que és el tres en ratlla de tota la vida.
  • Duplicació de la pantalla del vostre navegador Chrome, mitjançant una extensió. La velocitat dels frames, de moment es troba limitada per la potència de la computadora. Es duplica un full del vostre navegador, NO es duplica la pantalla de l'ordinador (de moment).
Poques objeccions se li poden posar a aquesta genialitat de Google a amb un preu de tan sols 38€ (35+3), que a més és tremendament portàtil i fàcil de configurar. Per cert, a interfície també es troba traduïda al català Satisfacció de la compra assegurada ;) .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada