dimarts, 11 de març del 2014

Els complements Android, una moda que trepitja fort

A dia d'avui es pot trobar el sistema operatiu de Google a qualsevol estri que us pugueu imaginar: TDT, frigorífics, microones... però allà on està pegant fort aquests darrers mesos és al sector dels coplements.
LG lifeband és potser un dels millors productes d'aquest sector
Bé, de fet no és que portin el sistema Android a dins talment com el podem trobar als telèfons i tauletes, sinó que bàsicament s'adapten per a que puguin enviar i rebre informació de la resta dels vostres dispositius
amb Android.

Veient que la quota d'aquest mercat està creixent a un ritme exponencial, Google ha decidit que d'aquí a dues setmanes publicaran un SDK per a aquests complements basats en el seu sistema operatiu. La intenció de Google és donar la seva idea de com haurien de ser aquests complements i oferir a companyies i fabricants una idea comú de com s'haurien d'intercomunicar aquests complements amb el vostre smartphone.


Propostes tan ben pensades com el LG lifeband o d'altres com el Samsung Galaxy gear, fan pensar que en un tres i no res podrem veure autèntiques virgueries en aquest sector.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada