dimecres, 27 de novembre del 2013

Tweedle, excel·lent client de Twitter i a més en català

Si parlem de les aplicacions oficials de les 3 xarxes socials "generalistes" (Facebook, Twitter i Google+), la que queda més mal parada, i de bon tros, és Twitter.


Tweedle, després de que fou actualitzada a la versió 2.0 fa tot just uns dies, aporta una solució a aquest
problema. Els desenvolupadors de l'aplicació no s'han conformat fent millores a l'aplicació, sinó que l'han reescrita de dalt a baix.

Una de les coses més interessants és la gairebé inacabable personalització de l'aplicació: colors, columnes, font del text... tot això amb l'estètica típica de targetes de Google Now, molt més adient i clara que la de l'aplicació oficial.

Els aficionats a la fotografia també agraireu que finalment amb Tweedle podreu penjar les vostres fotografies del mòbil encara que tingueu la cobertura de la xarxa al mínim. Eren inacabables les queixes a l'aplicació oficial de Twitter a on s'esmentava aquest problema que impedia pujar una imatge un cop passat el límit de dades amb l'operadora telefònica, ara amb Tweedle no tindreu cap inconvenient per fer-ho.

Per acabar, és molt d'agrair que l'aplicació estigui traduïda al nostre idioma, cosa que inexplicablement no passa ni a l'aplicació oficial de Twitter ni a la de Facebook, sí a la de Google+.

Cal esmentar que l'aplicació conté publicitat que és pot eliminar fent un petit pagament des de la mateixa aplicació.

Podeu descarregar de franc Tweedle a Google Play.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada