dijous, 21 de novembre del 2013

El lector de noticies web Currents s'actualitza i passa a ser Google Play Quiosc

D'ençà el seu naixement, el lector de noticies web de Google ha viscut a l'ombra de Flipboard, però sembla que a partir d'ara això podria canviar.
L'aplicació de Google ha adaptat la seva interfície a la ja habitual a la resta de les seves aplicacions com
Google Music o Gmail: Barra lateral, tipografia Roboto i un accés molt més ràpid i net a les opcions de l'aplicació.

Ara les noticies es visualitzen molt millor i la seva adaptació al format de la pantalla dels dispositius és excel·lent. L'aplicació, com totes les de Google, es troba traduïda completament al català.



Podeu descarregar de franc l'aplicació a Google Play .


Descripció de l'aplicació a la botiga d'Android

"Amb Google Play Quiosc podràs gaudir de la premsa i les revistes del teu interès en una única aplicació, a la tauleta o al telèfon Android. Podràs seguir notícies d’última hora i articles en profunditat que incloguin àudio, vídeo, etc. Des d'esports fins a economia, cuina, entreteniment, moda i altres temes. Ara pots rebre les millors notícies gratuïtes, tot en un sol lloc. Amb els principals editors, hi torbaràs tot el contingut, fàcil de seguir, llegir i compartir.
* La funció ‘Llegeix ara’ et permet trobar més articles interessants i descobrir-ne de nous que t’encantaran.
* Explora categories com ara art i fotografia, economia i finances o gastronomia, entre d'altres, i subscriu-te als temes associats als articles que més t'interessin.
* Desconnecta't d'Internet amb qualsevol edició de notícies, tema o revista sense perdre ni una pàgina en el procés. Quan no tinguis temps per continuar amb la lectura, afegeix les notícies a les adreces d'interès per continuar després.
* Tot en un: Google Play Quiosc és el nou centre per a totes les teves subscripcions de Google Currents i per a Google Play Magazines. Ara, amb una aplicació i amb un toc, mai no havia estat tan fàcil mantenir-se informat sobre les notícies del dia.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada