diumenge, 27 d’octubre del 2013

Toni Gomila: Lo que tenim ara a les Illes és un intent d'aniquilació

L'actor Toni Gomila, conegut arreu del Països Catalans per la seva obra "Acorar", fou  molt crític aquest passat dijous amb l'actual govern del Partido Popular a les Illes Balears.
"Lo que tenim ara a les Illes és una cosa molt greu, molt salvatge, és un intent
d'aniquilació" (al voltant del minut 10 de l'entrevista).
L'actor, guarnit amb la samarreta verda de l'embut (símbol inequívoc en defensa de l'educació) que vesteix sempre que en té l'ocasió, és posiciona clarament contrari a la política no-educativa del govern com podeu escoltar tot seguit.



Durant l'entrevista també es parlà de la nominació de la seva obra als premis Butaca a l'apartat de "Millor actor teatral".
Recordar que els premis Butaca són escollits pels internautes i si voleu votar per ell o per qualsevol dels altres espectacles ho heu de fer a la web del premis http://www.premisbutaca.cat/2013/vota/  (no és necessari votar a totes les categories).

4 comentaris:

  1. Jo també sóc de Mallorca i estic totalment d'acord amb el que ha dit! No faran callar aquesta minoria!

    ResponElimina
  2. "Minoria de extrema derecha..." Este tio está como una regadera !

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bauzá està pressionat constantment per sectors de la societat illenca com és el Círculo Balear. Aquests més que extrema dreta són nacionalistes espanyols uniformitzadors (pancastellanistes vaja). Així que ja me diràs tu qui és d'el PPIB que el pressiona pq el sector regionalista està orfe de líder...

      Elimina