dijous, 4 de juliol del 2013

Emmagatzema arxius al núvol amb MEGA

Fa no massa temps (4 o 5 anys) un dels productes estrella al món de la informàtica eren els discs durs. Qui més qui menys en tenia, a més de l'intern, 2 o 3 més d'externs per a tenir-hi fotografies, música, pel·lícules... però llavors arribà megaupload.
Al cap d'uns anys, el servei seria tancat pel departament de justícia dels Estats Units (per saber-ne més
podeu consultar l'article a la Viquipèdia), però després de l'arrest dels seu creadors, entre ells el famós Kim Schultz (Kim Dotcom), el servei fou reobert amb una orientació una mica diferent però amb el mateix esperit.

Passats els anys a MEGA (que és així com s'anomena el servei), l'hi han sorgit durs competidors com Google Drive, Skydrive o Dropbox. Així i tot MEGA té un clar avantatge damunt la resta: ofereix des del primer moment 50 Gb, que és de llarg la quantitat d'espai més gran disponible.

Avui "Mega Limited", companyia propietària del servei, ha adquirit una aplicació ja existent i ha passat a fer-sen càrrec del seu manteniment.

Val a dir que l'aplicació es de moment molt bàsica i en cap cas és equiparable a la versió de la pàgina per a mòbils, molt més completa i disponible també en català.

Podeu descarregar l'aplicació de franc des de Google Play.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada