dissabte, 6 d’abril del 2013

Tekken card tournament. Si, heu llegit card...

Namco Bandai Games Europe ha llençat avui mateix a Google Play la primera versió per a Android del seu joc de lluita per excel·lència.

Això sí, el format del joc no serà l'habitual ja que aquest cop els Kazuya Mishima, Nina Williams, Marshall Law, Panda, Yoshimitsu, Ling Xiaoyu, Paul Phoenix... hauran d'esperar el seu torn per a atacar, ja que es
tracta d'un joc de cartes per torns.
Les accions que podreu portar a terme són les següents:
  • Focus: Per aconseguir una carta.
  • Strike: Atacarem al rival amb totes les cartes que tinguem (amb un màxim de 5 cartes). Si el rival ha escollit "Focus" se'ns restarà una carta.
  • Block: Si ens ataquen elimina les dues primeres cartes del rival.
Aconseguireu més cartes així com aneu avançant al joc. També podeu aconseguir-ne comprant-les al joc amb doblers reals o, si espereu a principis d'aquest estiu, comprant les cartes de paper a les tendes a on estiguin disponibles. Si opteu per aquesta darrera opció podreu afegir-les mitjançant el codi QR que portaran al darrere i visualitzar els lluitadors realitat augmentada a l'estil d'altres jocs com Invizimals.

Per jugar cal tenir connexió a la xarxa. Això permet als qui tenen diferents dispositius seguir la partida allà on l'havien deixada el darrer cop, tant fa si juguen amb el telèfon, la tauleta o l'ordinador, la partida es guardarà al servidor i ell s'encarregarà de sincronitzar els nostres Android.

Al joc podeu competir contra la màquina, en línia contra un amic o amb desconeguts i fins i tot a un campionat mundial en xarxa.

Podeu descarregar el joc totalment de franc a Google Play.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada