dimarts, 23 d’abril del 2013

"Applica't" per Sant Jordi

Per celebrar la festivitat de Sant Jordi, tot seguit passem a detallar-vos un grapat d'aplicacions que compten amb el cavaller com a protagonista.

Lily:la llegenda de Sant Jordi
Viu la llegenda de Sant Jordi com mai abans l'havies viscut. Lily i la llegenda de Sant Jordi és un conte
interactiu on els més petits es transportaran a un nou món de fantasia on ajudaran a la Lily i als seus amics a enfrontar-se a un temible drac que té a tot un poble atemoritzat, per què serà? Una experiència única que farà gaudir a petits i grans.


Sant Jordi APP

















Un Drac ferotge assetjava la vila de Montblanc i la seva Princesa...
Descobreix una nova forma de viure la Llegenda de Sant Jordi amb qui més estimes. Fica’t a la pell del cavaller Sant Jordi, tant se val si ets noi o noia, i escull qui serà la teva Princesa per un dia!

LA LLEGENDA
En aquesta nova aplicació, podràs conèixer tota la Llegenda de Sant Jordi com mai ho havies fet! Amb unes increïbles il•lustracions que guarniràn aquesta entrenyable història entre el cavaller i la princesa.

PARADES
Per la diada de Sant Jordi necessites buscar una parada en concret? La del teu antic col•legi? La que ven unes roses amb uns embolcalls especials?
A l'aplicació les podràs trobar!

AUTORS
Que no se t'escapi aquell autor del que t'has llegit tots els seus llibres!
Des de l'aplicació podràs veure en tot moment en quines parades signen llibres els teus escriptors preferits!

LA VOSTRA LLEGENDA
Envia a qui tu vulguis una versió personalitzada de la llegenda de Sant Jordi. Fes que els qui t’estimes tinguin també l’aplicació, i acumuleu tantes versions de la Llegenda com pugueu!
Sigues tu el protagonista!



















El 23 d’abril és la diada de Sant Jordi, el patró de Catalunya però també de molts altres països com és el cas d’Anglaterra, Sèrbia o Rússia. Alhora, és una data molt assenyalada per a tots els enamorats, escriptors i amants de la lectura. I és que, tradicionalment i des del segle XV, el 23 d’abril a Catalunya la diada de Sant Jordi és costum que les parelles es regalin una rosa vermella i un llibre, amb motiu del dia dels enamorats i del Dia Internacional del Llibre. Una tradició basada en la llegenda del cavaller Sant Jordi i el drac, que al llarg dels segles s’ha anat estenent fins arribar a ésser, com ho és en l'actualitat, una festa típica celebrada a Catalunya i arreu del planeta.
Des de Xplica’t (xpli.cat), amb la col·laboració de David Serena, hem creat aquesta aplicació perquè ningú es quedi sense rosa. Perquè els cavallers i les donzelles pugueu enviar-la als vostres estimats i estimades des de qualsevol lloc i en qualsevol moment. I, fins i tot, pugueu enviar de manera il·lustrativa el nou format de llibre del segle XXI, l’ibook, o una nova versió del drac, que ha deixat de treure foc per menjar-se els ibooks.
Bona diada de Sant Jordi!


 
Sigues un cavaller. Sigues l'heroi. Forja la teva pròpia espasa i mata el drac. Increible llibre interactiu que també és un joc. Tira els daus com es fa als jocs de rol... i convertit en llegenda.
Prova l'experiència del llibre-joc que et portarà a una nova aventura!
Gaudeix del primer capítol d'aquesta sorprenent trilogia!
Un llibre-joc històric al teu dispositiu! Aprofundeix a la història i forja la llegenda, plena d'il·lustracions a tot color! Llença els daus i guanya batalles i competicions, tria el teu destí!


Ets Jordi de Barberà, l’escuder de Ramon Berenguer. En aquesta segona part de la trilogia, t’endinsaràs en els comtats catalans i les taifes del segle XI. Viuràs aventures, grans reptes i èpiques batalles. Si esculls bé el camí i superes les tirades de daus, progressaràs com a personatge i descobriràs secrets ancestrals, demostrant que tu pots ser el cavaller escollit... L’heroi ets tu. La llegenda és teva. Viu l’experiència d’aquest nou gamebook!



















No saps on és la firma de l'autor que més t'agrada?
Vols comprar un llibre i conèixer al seu escriptor però no saps on i quan estarà signant?
Ya!yaki, amb la seva plataforma Yamovi, presenta una guia senzilla per consultar tota la informació de les signatures d'autor pel dia de Sant Jordi 2013 a Barcelona!


St. Jordi i el drac_Lite
 L'alegria i la pau dels habitants d'un castell s'esvaeiexen amb l'arribada d'un temible i afamat drac. Una llegenda que ens presenta una princesa en perill, un poble aterrit i un valent cavaller (també amb versió de pagament).


Sant Jordi i el drac. La Galera
Aquest conte interactiu explica la llegenda de Sant Jordi i el Drac en tres idiomes (català, espanyol i anglès).Apk per a nens, amb il•lustracions, música i jocs de qualitat, pensats per als més petits de la casa. Està basada i avalada per l’èxit del llibre en format paper de l’Editorial La Galera, el més venut en tot Espanya, sobre aquesta llegenda, al llarg dels darrers tres anys.Per celebrar el seu 50è aniversari, La Galera vol compartir, amb els lectors, tradició i modernitat mitjançant l’oferiment d’aquesta popular llegenda en el món digital.

Apk dissenyada perquè els nens –sobretot a partir de tres anys– desenvolupin la imaginació.
Les narracions –d’Anna Canyelles, en un llenguatge proper als petits lectors, amb apariats, expressions recurrents, etc.– i la música han estat creades especialment per a aquest títol segons la tradició medieval. La il·lustradora Roser Calafell –amb una sensibilitat incomparable– i les seves constants picades d’ullet al lector fan d’aquesta app un èxit segur per a tota la família.

* Opció de triar tres idiomes: català, espanyol i anglès.
* Aquesta aplicació ajudarà a fomentar la imaginació i l’atenció del teu fill.
* Mode de lectura amb àudio o sense (veu en off) en tres idiomes.
* Es pot tocar la pantalla per anar avançant entre les escenes i descobrir les animacions amagades en cada il•lustració.
* Lletra manuscrita per aprofundir en la competència lectora.


iRosa

















iRosa és una aplicació que et permetrà regalar una rosa a qui tu desitgis per Sant jordi. La Rosa es mostrarà en Realitat Augmentada sobre de l'objecte que vulguis, aixi que disfruta del Sant Jordi amb iRosa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada