diumenge, 31 de març del 2013

Real Boxing. Un gran joc de boxa... amb regust agredolç

Vivid Games, companyia novella pel que fa a Android, ha intentat entrar per la porta gran amb el seu primer joc per al sistema... i gairebé ho ha aconseguit.
Els gràfics són més que acceptables, sense cap dubte els millors que es poden trobar a un joc de boxa per a
plataformes mòbils (sempre que el dispositiu porti una GPU Tegra de Nvidia) i la resta d'aspectes tècnics tampoc estan gens malament.

La temàtica és senzilla: hi ha tres tornejos i hem d'anar avançant de menys a més. Així com guanyem combats guanyarem punts i podrem afegir més força als punys del nostre boxador, més rapidesa o tenir més capacitat de recuperació. Per aconseguir aquest augment d'aptituds, també hi haurà tres mini-jocs que estaran disponibles cada 3 combats.




Els tornejos consten d'una serie de combats en els que si aconseguim la puntuació suficient podrem accedir a les semifinals del mateix.

Si deixem a banda l'apartat tècnic i ens fixem amb el joc en si, Real Boxing és d'aquests jocs que t'enganxen fins que l'has acabat, i aquí arriba el primer "però": el joc no durarà més de 3 o 4 hores als més experimentats i en acabar el tres tornejos s'ha acabat el joc, no hi ha res més a fer.

Un altre aspecte que potser li va a la contra és el preu: 4'49€ són potser massa, per a un joc d'una durada tan curta i en el que no és possible ni tan sols jugar contra un altre company.

En definitiva Real Boxing és un molt bon joc, però amb uns aspectes negatius (que es podrien solucionar en futures actualitzacions) que segurament faran recular a més d'un a l'hora de fer-se amb ell a Google Play.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada