dimarts, 5 de març del 2013

Carlos Delgado diu de Miquel Barceló que "En este caso es un pintor però cómo si fuera un albañil"

El conseller de Turisme i Esports del Govern Balear, ha dit aquestes paraules arrel de la participació de l'artista a la campanya del GOB Mallorca Blackout.
Fotograma del vídeo Mallorca Blackout

La campanya pretén aconseguir el suport dels turistes i amants de Mallorca per reivindicar les bases per a
un nou model turístic i territorial que garanteixi el futur de Mallorca i que ha de passar necessàriament per la conservació.

Per fer-ho el GOB ha habilitat el web www.mallorcablackout.org que pretén esdevenir un espai on trobar informació en diversos idiomes sobre el perquè de la campanya, quines són les principals agressions, quines són les propostes i actuacions del GOB i en el qual es possibiliten diferents maneres d'implicar-se en la lluita pel futur de Mallorca.

El conseller s'ha mostrat indignat per la campanya, polititzada segons ell, i ha dit que "són uns irresponsables"

Tot seguit podeu veure el vídeo del comentari de Carlos Delgado i fent clic aquí, el vídeo de la campanya realitzat amb la col·laboració de l'artista Miquel Barceló.


4 comentaris:

  1. I això qui ho diu és un inútil que s'ha fet famós primer per apujar-se el sou fins a 90.000€ anuals i fer-se fotos amb testicles de cérvol damunt el cap. Així és com els illencs tractam als nostres artistes, no m'estranya que ens fugint tots, no els tenim gens en compte.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Artista en Barcelo? n'hi ha per tots els gustos. Paleta es molt per dir-li. Enriquir-se amb diners publics gracies a governs de dretes també té art. Si potser si serà artista.

      Elimina
  2. En aquest cas qui parla és un conseller de turisme, però com si fós un imbècil autista.

    ResponElimina
    Respostes
    1. T'agrairïa molt que no relacionassis els termes imbècil i autista. Te puc assegurar que hi ha autistes molt inteligents i imbècils amb molta soltura social.
      El Transtorn de l'Espectre Autista és una malaltia que res a veure te amb la política.

      Elimina