dijous, 24 de gener del 2013

Tot a punt per a l'inici del Campus Rock a Manacor

A partir de demà i fins aquest diumenge 27 de gener és portarà a terme una nova edició del Campus Rock, la tercera que es fa a Manacor.
 El Campus Rock consisteix en unes estades musicals on l’alumne es centra plenament en l’aprenentatge
de diferents enfocaments (creatiu, pràctic, artístic, tecnològic...) sobre l’ensenyament musical intentant sempre conservar i potenciar el seu propi estil i toc personal. També proporciona un marc d’intercanvi d’idees i convivència entre músics de procedències diverses. De fet, aquestes estades han omplert un buit que hi havia fins ara al nostre territori pel que fa a  l’ensenyament del pop-rock.

Els participants han de tocar algun instrument, prèviament a l’estada al campus. Així doncs, el Campus Rock no és una escola per a iniciar-se en l’aprenentatge d’un instrument, sinó un lloc on poder aprendre aplicant els coneixements adquirits i afegint els nous a partir de la convivència amb els professors i els altres alumnes. Es demana, per tant, que l’alumne que es vulgui inscriure tingui, com a mínim, un any o dos de pràctica i certs coneixements musicals per tal que pugui seguir i participar als grups i concerts.


El campus és portarà a terme a l'Escola Municipal de Música i Dansa del poble.
Els professors seran:
Combo i tutoria de guitarra: Toni Xuclà (Menaix a truà, Taima Tesao) Marc Grasas (Nua).
Combo i tutoria de bateria i percussió: Jimmy Piñol (Lax 'n' busto).
Combo i tutoria de piano i teclats: Joan Pau Chaves (Els Pets, Gnapos).
Professora convidada: Lidia Guevara.

Podeu trobar més informació aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada