diumenge, 20 de gener del 2013

Més comiats clarament ideològics a IB3 Radio.

Si el mes passat eren 16 treballadors els que se'n anaven all carrer, aquest passat divendres es coneixia una nova serie de comiats.
El programa "El crepuscle encén estels, dirigit per Pere Estelrich Massuti, deixarà de formar part de la graella radiofònica de IB3.

En aquest cas afecta als programes de la ràdio. Desapareixen espais tan consolidats i respectats com Tassa i Mitja (amb més de 1.000 programes emesos) i El Crepuscle encén estels. Aquest darrer ha guanyat
diversos guardons, com la Menció de Qualitat al Millor programa de ràdio en els Premis Ràdio Associació de Catalunya.

 Els únics programes que sí seguiran a la ràdio són: El Faristol, el Faristol entre tu i jo, Gabinet de Crisi, Salut i Força, Paideia i Del camp a la mar.
La direcció de l'ens ho atribueix a una reducció pressupostària, però ja es parla de l'arribada de nous programes.

El que sembla clar és que els que continuen a la graella radiofònica, ho fan per motius ideològics (llevat de Gabinet de Crisi) com és el cas de el Faristol, que en moltes ocasions sembla més un programa de propaganda política del Partido Popular, que no un programa imparcial com correspon als mitjans públics.

2 comentaris:

  1. Que trist haver de llevar la ràdio quan sona això del faristol....uffffffffffff

    ResponElimina
  2. Los del Gabinet de crisis son unos chantajistas, menudos hijos de **** el Felip y el otro, mucho dar la cara por IB3 y al final son los que se salvan sea quien sea quien mande... he, he, he

    ResponElimina